UpTo ORDER

Bestelformulier

UpTo Coffee Kasbergen is uw adres voor het lekkerste kopje koffie op het werk. In ons assortiment koffieautomaten en koffieproducten vindt u altijd wat u zoekt. Bestel eenvoudig uw heerlijke koffiemelanges, andere UpTo producten en disposables. U hebt alles binnen 48 uur in huis.

Bestellen kunt u via het bestelformulier op deze website, per e-mail, telefonisch of per fax.

Automatisch ontvangt u van ons een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor het online bestellen via deze website. Na de eerste keer inloggen, kunt u zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Let wel op dat de gebruikersnaam een e-mailadres moet zijn. Op dit e-mailadres ontvangt u tevens een opdrachtbevestiging van uw bestelling.

Wij hebben het zo voor u ingericht, dat wanneer u inlogt u automatisch een overzicht krijgt te zien van uw standaard artikelen. Indien u het overzicht wilt zien van alle artikelen, klikt u op de link "toon volledige bestellijst". Wilt u weer terug switchen naar het overzicht van uw standaard artikelen klikt u op de link "toon gepersonaliseerde bestellijst". Nieuwe artikelen worden na bestelling automatisch bij het volgende bezoek op de site aan uw standaard artikelen toegevoegd.

Indien u een artikel wilt bestellen die niet vermeld staat op de bestellijst kunt u deze toevoegen via de optie "bestelregel toevoegen". Eventuele opmerkingen plaatst u in het veld "opmerkingen". Als u klikt op "bestelling versturen" wordt de bestelling door ons verwerkt en binnen 48 uur uitgeleverd. Na het verzenden van uw bestelling, ontvangt u automatisch een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Ook kunt u ervoor kiezen uw bestelling uit te printen voor uw eigen administratie.   

Bestelformulier

Gebruikersnaam:
Wachtwoord: