UpTo AUTOMATICS

Automaten

Bij UpTo Coffee Kasbergen vindt u de juiste koffieautomaat voor elke werkplek. Onze koffiesystemen vallen op door de verstrekking van heerlijke koffie. Welk systeem u ook kiest, de essentie blijft een betrouwbare techniek, fraai design en beperkt onderhoud. Onze koffiemachines hebben een scala aan mogelijkheden zoals chocolade, cappuccino, latte macchiato. U vindt altijd de koffieautomaat voor uw situatie en uw wensen, met steeds een versgezet kopje koffie met dat heerlijke aroma.

Gerhardt

Een echte koffiesensatie

De nieuwe series van Gerhardt zijn een regelrechte koffiesensatie. Het bepaalt normen in techniek, ontwerp, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn modern design en talrijke technische innovaties in termen van drankbereiding, automatenverzorging en techniek zijn deze modellen een absoluut voorbeeld van een hoogwaardig internationaal product. De keuzetoetsen zijn vrij programmeerbaar met als functie de veelvuldige wens van de gebruiker te kunnen vervullen. De uitgiftetijd bedraagt afhankelijk van bekerval en productspecialiteit tussen 5-15 seconden. Door Flowability en een overzichtelijk binnenwerk is het reinigen en onderhouden van deze machines tot het minimum beperkt. Betaling van consumpties zijn optioneel mogelijk via alle electronische betalings- en kaartsystemen.


Melitta

Verser kan niet

Stijlvolle en compacte volautomatische bonenmachines! Een grote of kleine koffie, sterk of minder sterk, cappuccino of een latte macchiato, de Melitta bonenmachines maken het mogelijk! Een sieraad voor elke keuken of kantoor met een optimaal bedieningsgemak. Vers gemalen en gezette koffie wanneer u dat wilt. Met het speciale stoompijpje schuimt u heel gemakkelijk verse melk op voor een heerlijke cappuccino. De sterkte is geheel naar eigen smaak instelbaar, evenals de koffiehoeveelheid per kopje. 


Etna

Snelheid en variatie

Deze machines beschikken over meerdere containers en sommige kunnen zowel als tafelmodel of met een onderkast worden geleverd. Ze zijn snel te reinigen door het ontbreken van koffiefilters en koffieresidu. Diverse drankencombinaties als koffie, chocolade, espresso of cappuccino worden binnen enkele seconden bereid. Om aan elke smaak tegemoet te komen, kunt u de sterkte van de koffie en de hoeveelheid suiker en melk van elke kop koffie eenvoudig instellen. Als extra optie is er een uitvoering beschikbaar met een ingebouwde watertank voor plaatsen zonder vaste wateraansluiting. Kan uitgevoerd worden met een console waardoor de uitgifte hoogte met 10 cm wordt verhoogd, waardoor gebruik van grote mokken en kannen mogelijk is.


Bravilor

Heerlijk, snel en variatie

Met een druk op de knop heeft u binnen enkele seconden een drank naar persoonlijke smaak: koffie, cappuccino, chocolade, Wiener Melange… Deze machines bieden veel verschillende soorten warme dranken en heet water. Het unieke Bravilor Bonamat mixsysteem voorziet de dranken van een perfecte crèmelaag. Compact en elegant design met RVS casco, snel en eenvoudig te bedienen, transparante canisters, energie spaarstand en een minimum aan onderhoud. Dankzij het unieke heetwatersysteem minder gevoelig voor kalkvorming. Voorbereid op diverse betalingssystemen. De machines werken op basis van instant- of vriesdroogproducten.


Bravilor Conventioneel

Snel de beste koffie

De geur en aroma verraden het al... verse koffie! Gezet met een filter, waardoor de smaak en geur het beste tot hun recht komen. Eerlijk, heerlijk en vertrouwt. In een handomdraai zet u de hoeveelheid koffie die u wenst: handmatig of automatisch in de unieke Bravilor Bonamat kannen. In deze kannen blijft de aroma bovendien zeer goed bewaard. De verse koffie wordt rechtstreeks in de speciale Bravilor Bonamat airpot gezet, waardoor het aroma zeer lang optimaal bewaard blijft. Ze zijn voorzien van koffie-is-klaar signaal en ontkalkingssignalering. RVS filterpan en casco zorgen voor een robuust kwaliteitsuiterlijk. Geschikt voor elke situatie. Wat u ook kiest, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.


Watercooler

Watercooler

In termen van hygiëne, techniek, ergonomie en presentatie zijn deze machines zonder twijfel de meest vooruitstrevende watercooler van deze tijd. Met zijn mooie vorm naar Italiaans design passen deze modellen in elke ruimte zoals kantoren, industriële omgevingen, wachtruimten, public places, etc. Het gehele end- to end waterkanaal is beschermd door UV techniek. Het controlepaneel is gesitueerd op kleine afstand van het uitgiftecompartiment. De uitgiftepunten zijn overdekt en er bestaat geen mogelijkheid voor vervuiling. De watercoolers zijn compleet en er zijn bekerdispensers geïntegreerd voor circa 100 bekers. U heeft hier als gebruiker qua verzorging of schoonmaak geen omkijken meer naar. De watercoolers worden op vaste wateraansluiting aangesloten wat u grote financiële besparingen oplevert, geen gesjouw meer hebt van watercans, en geen opslag meer hebt van lege en volle watercans.


Vendo

Eet en drink voorziening

Volledige automatische stand-alone machines. Combi-, Snack-, Voeding- en Blikautomaten. Deze machines zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om te vullen. Ze leveren het uitgebreid gamma producten waaronder frisdranken, snacks etc. snel, geruisloos en schokvrij in de uitgiftebak. Vooraan uitneembaar en gemakkelijk in onderhoud. Ook is er de mogelijkheid voor gekoelde producten. Vendo heeft ook een muntmechanisme in één van zijn verkoopautomaten opgenomen voor verpakte voedingproducten en snacks.


» Download hier de UpTo AUTOMATICS brochure (PDF)

Om de PDF-bestanden op deze pagina te openen heeft u Adobe Reader nodig (gratis software voor het weergeven en afdrukken van Adobe Portable Document Format-bestanden (PDF)).