UpTo INGREDIENTS

Koffie & Thee

UpTo... the best drink anywhere van UpTo Coffee Kasbergen biedt hoogwaardige koffieproducten, zoals heerlijke freshbrewkoffiemelanges, filterkoffie, instantkoffie en bonenkoffie. Het leveringsprogramma bevat ook automaatingrediënten als creamer, topping, suiker, cacao en ook koffiebekers en roerstaafjes. U bestelt op UpTo-ingrediënten gemakkelijk bij uw dealer. De bezorging vindt plaats binnen 48 uur via onze eigen bezorgdienst.

Bestellen

Bestellen kunt u via deze website met ons bestelformulier, per e-mail of telefonisch. Als u het online bestelformulier op deze site gebruikt, ontvangt u een overzicht van uw bestelde artikelen. U kunt dat ook afdrukken. U kunt zelf artikelen toevoegen via 'Bestelregel toevoegen'. Als u de bestelling hebt verstuurd, leveren we binnen 48 uur.

Instant koffie (Verpakking 16 x 250 gram)

UpTo Classic Silverline

Deze heerlijke koffie heeft een groot aandeel volle Zuid-Amerikaanse koffiebonen, aangevuld met een melange van diverse aromatische oorsprongen met een volle Robusta voor de pittige smaak.

UpTo Gold

Deze heerlijke koffie heeft een groot aandeel volle Colombiaanse koffiebonen aangevuld met een melange van diverse aromatische oorsprongen met een vleugje robusta voor de pittige smaak.

UpTo Supergold

Deze premiumkwaliteit koffie is samengesteld uit een aantal top arabica’s die een bijzonder milde smaak geven aangevuld met mooie Colombia koffie, die het warme karakter versterkt.

UpTo Espresso

Een prachtige volle melange samengesteld uit krachtige koffiebonen. Een espressokoffie zoals espresso echt bedoeld is. Ook de perfecte basis voor een mooie cappuccino.

UpTo Excellent

Een excellente samenstelling van hoogwaardige Arabica koffie met een uitgebalanceerd smaakkarakter dat zijn oorsprong vindt in milde, geurige, aromatische en krachtige bonen.

UpTo Decaf

Een uitgebalanceerde mix van Arabica’s die zijn volheid krijgt door o.a. Colombia koffie. Een koffie waaruit op een zeer zorgvuldige manier de cafeïne is verwijderd.


Freshbrew - Snelfilter - Standaard - Bonen koffie (Verpakking 8 x 1000 gram)

Gemalen koffie voor conventionele koffiezetapparaten

UpTo koffie Professional Filterkoffie Silverline

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag die haar oorsprong vindt in een optimale mix tussen verfijnde Arabica en hoger percentage Robusta bonen, die met grote zorg zijn gebrand.

UpTo Standaard

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag die haar oorsprong vindt in de optimale mix tussen verfijnde arabica en mooie volle robusta bonen die met grote zorg zijn gebrand.

UpTo Snelfilter

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag die haar oorsprong vindt in de optimale mix tussen verfijnde arabica en mooie volle robusta bonen die met grote zorg zijn gebrand.

Freshbrew koffie voor freshbrew automaten

UpTo koffie Professional Freshbrewkoffie Silverline

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag die haar oorsprong vindt in een optimale mix tussen verfijnde Arabica en hoger percentage Robusta bonen die met grote zorg zijn gebrand.

UpTo Freshbrew Red Label

Een heerlijke pittige koffie bestaande uit aromatische Arabica bonen uit Zuid en Midden Amerika en Centraal Afrika aangevuld met krachtige robusta koffie uit Oost Azië.

UpTo Freshbrew Gold Label

Een milde aromatische koffie bestaande uit de beste Arabica aangevuld met milde robusta bonen voor de optimale smaakbeleving.

Bonen koffie voor bonenmachines

UpTo Dark Roast Coffeebeans Silverline

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag die haar oorsprong vindt in een optimale mix tussen verfijnde Arabica en hoger percentage Robusta bonen, die met grote zorg zijn gebrand.

UpTo Bonen 100% Arabica

Espressokoffie gemaakt van 100% topkwaliteit Arabica bonen uit Zuid- en Midden Amerika gebrand op Italiaanse wijze.

UpTo Premium Roast

Heerlijke top koffie voor elk moment van de dag. Deze koffie is opgebouw uit de allerhoogste soorten Arabica koffiebonen. Deze koffiesoorten zorgen voor zachte geroosterde houtachtige noten en een lekkere ronde smaak samen met een mooie volle cremelaag.


Chocolademelk (Verpakking 10x1000 gram)

UpTo Choco

Voor chocolademelk met de smaak van echte romige Zwitserse chocolade.


Creamer (Verpakking 10 x 1000 gram)

UpTo Cream

Voor koffie met de smaak van lekkere verse volle melk.


Topping (Verpakking 10 x 1000 gram)

UpTo Topp

Voor een lekkere Italiaanse cappuccino, café latte, latte
machiatto, met een heerlijke schuimlaag.


Thee (Verpakking 6 x 400 gram)

UpTo Tea

Lekkere, frisse, verkwikkende Engelse theemelange.


UpTo CREAM - Creamersticks (Verpakking 500 stuks)

UpTo Creamersticks dispencer

Dispencerverpakking met 500 creamersticks.
Elk afzonderlijk verpakt.


UpTo SUGAR - Suikerzakjes (Verpakking 600 stuks)

UpTo Sugarsticks dispencer

Dispenscerverpakking met 600 sugarsticks. 
Elk afzonderlijk verpakt.


Soepen (Verpakking 6 x 1000 gram)

Maggi Champignonsoep
Maggi Tomatensoep
Maggi Groentesoep
Maggi Kippesoep

 


» Download hier de UpTo INGREDIENTS brochure (PDF)

Om de PDF-bestanden op deze pagina te openen heeft u Adobe Reader nodig (gratis software voor het weergeven en afdrukken van Adobe Portable Document Format-bestanden (PDF)).